sunnuntai 14. helmikuuta 2016

I did it! ;)

No niin, NYT! Pitkään olen miettinyt oman blogin perustamista, jossa voisin jakaa kehittelemiäni reseptejä, niin suolaisia kuin makeita. Syystä tai toisesta tämä oli jäänyt vain ajatuksen ja haaveilun tasolle, mutta tänään on se päivä, kun ajatukset ja haaveilut muuttuvat teoiksi:)

Tällä hetkellä ajatuksena on pitää blogi hyvin simppelinä. Eli tarkoituksena on jakaa reseptejäni ja jättää ne ylimääräiset liirumlaarumit pois. Mutta... mikäli itseäni yhtään tunnen, niin voi hyvinkin olla, että vuoden päästä blogini on alkanut rönsyilemään ja näyttää jo ihan erilaiselta ja kirjoittelen täällä esim. siitä mitä kasveja olen takapihalle istuttanut!:D Vitsi, vitsi, ehkä se ei nyt ole mahdollista, mutta siis se mitä yritän tässä sanoa on, että en tiedä vielä mitä tästä tulee vai tuleeko mitään, joten toivotaan parasta ja pelätään pahinta!:D

Toivon, että mahdollisimman moni inspiroituu resepteistäni ja kokeilee niitä myös itse. Tervetuloa seuraamaan mun blogia, varsinkin silloin, kun tekee mieli jotain hyvää! Kaikki varmasti tietää sen tunteen;)


6 kommenttia:

 1. Jee,hyvä Sharit! Täällä odotetaan jo ohjeita vesi kielellä :) t. Hennamari herkkusuu

  VastaaPoista
 2. Sharit missä reseptit? Vihapuhekommentti #1 :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin odotan niitä vegaanisia reseptejä;)
  Hyvä Sharit!!:)

  VastaaPoista
 4. Jes! Mä yritän kehitellä tänne niitäkin;)

  VastaaPoista